Meni Zapri

Vrtna kosilnica Castelgarden XS 55 HV HONDA GCVx 200 OHV 7 KM (J1940) 201 ccm 53 cm Vario galvansko zaščitena

657,99 

XS 55 HV je odlična, pol profi kosilnica, dovolj zmogljiva za velike in zahtevnejše vrtove, zelo kakovostna, enostavna za uporabo in bogato opremljena. Odlično razmerje med zmogljivostjo in ceno.

Podatki:

– zelo zmogljiv, vertikalni, 4 taktni, zračno hlajeni, bencinski Honda GCVx 200 OHV motor z 201 ccm delovne prostornine in bruto 7 KM po “stari” SAE BHP J1940 normi merjenja moči pri max. 3600 vrt/min
– 3,8 kW po EU standardu merjenja moči in izjemenmih 12,7 nM navora
– motor krasi lahek zagon (avtomatski čok), miren tek, kakovostni materiali in dobro mazanje poskrbi za brezskrbno košnjo klancev
– motor z največ navora v svojem razredu
– širina košnje 53 cm
– galvansko zaščiteno (pocinkano) in robustno jekleno kosišče za dolgo življenjsko dobo
– brezstopenjska nastavitev hitrosti pogona (VARIO)
– 4v1 (izmet zadaj, košnja v koš, mulčanje, stranski izmet)
– centralni dvig kosišča 25-85 mm, 6 stopenj
– velik koš 70 L, kazalec polnega koša
– velika, oležajana kolesa
– odličen oprijem koles (trda guma)
– inovativen, ergonomski in udoben ter nastavljiv ročaj (hitro zložljiv), inovativna oblika omogoča lažje praznenje koša
– površina košnje do ca. 2300 m2
– rezervni deli zagotovljeni


Castelgarden je kakovostna, Italijanska znamka, del skupine Stiga Group (prej GGP). V njihovi ponudbi že desetletja najdemo kakovostne, zmogljive in uporabniku prijazne stroje. Prve CASTELGARDEN (nekoč ATCO) kosilnice so kosile že davnega leta 1920.

Modeli strojev znamke Castelgarden imajo odlično, če ne najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, profesionalne rezultate ob izjemno lahkotni uporabi in bogato opremo v vseh modelih.

Nabava kakovostnega vrtnega stroja je ključna za popoln rezultat košnje, dolgotrajno življenjsko dobo stroja brez dragih popravil, ter za užitek in lahkotnost pri delu.

Cena velja v primeru plačila z gotovino ali po predračunu z lastnim prevzemom na prevzemnem mestu po predhodno dogovorjenim terminom. Dostava po dogovoru. Možnost plačila na obroke s karticami diners, mastercard, visa. V primeru plačila na obroke se upošteva MPC, če ni posebej dogovorjeno.

KAKOVOST
TRAJNOST
ZMOGLJIVOST/MOČ
DOMAČA UPORABA
KOMERCIALNA RABA
OPREMA
ZAHTEHVNOST ZA DELO
VZDRŽEVANJE (CENA IN DOSTOPNOST REZERVNIH DELOV)
CENA

  • sestavo, pripravo in nastavitev stroja ter nulti servis (priprava na pravilno delovanje, nalito olje in bencin,…)
  • predstavitev pravilnega in varnega dela s strojem in vzdrževanje le-tega
  • olje in oljni filter za prvi servis ter praktično, poslovno darilo

Spoštovani!

Zaradi velikega obsega dela, za zagotavljanje in ohranjanje kakovosti dela in storitev, Vas naprošamo, da nam pred obiskom pošljete povpraševanje na info@kousilnica.si ali pokličete na 040823317.

Hvala za razumevanje.