Meni Zapri

AL-KO ALKO Highline 527 VSH Honda GCV160 5,5 KM Vario

590.00

Podatki:

  • izjemen Honda GCV 160ccm OHC (zelo lahek zagon in miren tek)
  • delovna širina košnje 51cm
  • VARIO brezstopenjski pogon na zadnja, velika, oležajana kolesa
  • 4v1
  • 7 nastavitev centralnega dviga
  • zelo udoben ročaj
  • lahko opravljanje
Kategoriji: , Oznaki: ,

Avstrijski proizvajalec, vrtnih strojev, AL-KO, ponuja kakovost in lahkotnost v enem. Piko na i naredi še izjemen dizaj, ki ne le da doda lepoto stroju, ampak tudi uporabnost in praktičnost. Med bogato,široko ponudbo bo zagotovo vsak našel svoj popolni stroj za svoje želje in potrebe.
Nabava kakovostnega vrtnega stroja je ključna za dolgotrajno življenjsko dobo stroja ter za užitek in lahkotnost pri delu.
Odlično razmerje med kakovostjo in ceno ter lep dizajn, ki dodatno poudari dobre lastnosti kosilnice.

Kosilnica Highline spada v višji, premium razred kosilnic. Že sam dizajn da vedet, da je odličen stroj. V sodelovanje s Honda motorji pa dopolni še moč in vzdržljivost. Ponaša se z izjemno opremo. Kot že omenjen, odlični, Honda GCV 160 OHC motor, ki za zelo preprostim vžigom in izjemno kultiviranim delovanje, skriva veliko navora in poskrbi, da bo vrt urejen tudi na bolj hribovitem delu (možnost košnje v naklonu do 45 stopinj).

Za različne terene in lastnosti trave je potrebno košnjo prilagoditi. Predvsem je mišljeno hitrost košnje, Tu pokaže svojo prednost VARIO pogonski sklop, ki nudi več različnih hitrosti, ki omogočajo uporabniku lahkotnejše in kakovostnejše delo.

Kosilnica ime še, poleg vsega naštetega, številne prednosti. Inovativno zasnovano kosišče MaxAirflow, v sodelovanju z odličnim nožem (mulčanje, opcijsko z večjimi krili), poskrbi za odlično pobiranje. Koš ima podaljšan kanal, da travo poberete s košen iz kanala. Zelo uporabna stvar.

Ima kar 7 stopenj nastavljive višine centralnega dviga (vsa kolesa naenkrat) in nudi košnjo 4v1 (košnja, pobiranje v koš, stranski izmet, mulčanje) in z velikimi oležajanimi kolesi dodatno pripomore k lahkemu opravljanju. Tukaj še posebej da dober in lahek občutek, ročaj, ki je zelo lepo oblikovan, udoben in s svojim inovativnim zlaganjem nudi kosilnici “servisni” položaj, da lahko povsem preprosto sčistite notranjost kosišča. Koš ima loputico, ki pokaže, da je koš poln, sprednja ročka pa poskrbi za lažje transportiranje.

KAKOVOST
TRAJNOST
ZMOGLJIVOST/MOČ
ZAHTEHVNOST ZA DELO
OPREMA
VZDRŽEVANJE (CENA IN DOSTOPNOST REZERVNIH DELOV)
CENA

  • V cene je všteta sestava, priprava in nastavitev stroja
  • Prvi servis je najpomembnejši, zato ga dobite zastonj (plača se le material)!